SLIKOPLESKARSTVO

Slikopleskarstvo

Nudimo strokovno in kakovostno pleskanje poslovnih, stanovanjskih in industrijskih objektov. Na podlagi predhodhega ogleda in dogovora, vam pripravimo predlog in izbor materialov, ki ustrezajo posameznemu objektu oz. namenu prostora. Dela opravljamo strokovno in v dogovorjenih rokih, kar je zelo pomembno iz vidika porabe prostora za naročnika.

Prebarvamo vse

Naše storitve vključujejo pleskanje sten, zidov, stropov, betonskih talnih površin, barvanje ograj, cevi, kovinskih in lesenih konstrukcij. Barvamo vse vrste stanovanjskih objektov, poslovnih objektov ter industrijskih objektov.

Materiali

Pri delu uporabljamo materiale, glede katerih se predhodno dogovorimo s stranko. Izbira materiala je odvisna od cene in kakovosti materiala, ki ga potrdi stranka, obenem pa je potrebno za posamezne vrste barvanj izbrati posebne materiale, ki zagotovijo največjo učinkovitost v posameznem primeru.

Storitev na ključ

Ko se odločite za sodelovanje z nami, vam zagotavljamo, da storitev opravimo na ključ, kar pomeni, da opravimo predhodni ogled, na podlagi katerega uredimo oceno stroškov, po potrditvi naročila pa ob sami izvedbi primerno zaščitimo vse površine, tako da je po končanem delu prostor očiščen in primer za izvajanje vaših morebitnih storitev.

Pošljite nam povpraševanje

Izpolnite spletni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času, lahko pa nas seveda tudi pokličete.